Swedish  English  Spanish
Menu

Partnerskap med OPC Expert

Vi är glada över att kunna meddela ett nytt partnerskap mellan iAutomatic och OPC Expert. OPC Expert är ett pålitligt OPC-verktyg som används av automationstekniker för att diagnostisera, konfigurera och distribuera pålitliga och säkra OPC-anslutningar. Som officiell återförsäljare förblir våra kunder säkra på att iAutomatic håller sig i framkant när det gäller industriell datainsamling.

Insamling av produktions- och processdata

Var börjar egentligen all datainsamling inom industrin? Vilken data är relevant? Var finns datat i verklig realtid? Skall vi samla in all data?

Är ni i behov av analys och åtgärdsplan för att börja samla in "väsentlig" data?  Då har ni kommit rätt, vi hjälper er att analysera era behov och tar fram en åtgärdplan.

 

processdata, productionsdata & kvalitetsdata
 

OPC-UA för säker kommunikation

OPC-UA är framtagen med hänsyn till säker kommunikation för industrin och ett måste för att ta steget mot Industrial Internet of Things (IIoT) och Industri 4.0.

Vi har redan hjälpt en fabrik utanför Stockholm med implementering av sin första CPU med OPC-UA server och OPC-Expert UA-klient för insamling av viktig data

 

klientautentisering, servercertifikat & utfärdarautentisering