Swedish  English  Spanish
Menu

industriella tillämpningar

Endast din fantasi sätter gränserna. Med dagens avancerade och lättillgängliga styrsystem finns det inget behov av att skapa dina egna! Berätta om ditt behov så implementerar vi din applikation

 

Portalenheter

Linjär och cirkulär interpolation för portalenheter

Plocksystem, pallhantering, förpackning, upptagning & avrullning

Säkra styrsystem

Säkerhetsprogram med PLCopen-funktionsblock

Pumpar, fläktar, ventiler, märkning, vision, säkerhet, transportörer

Från enkla applikationer till kompletta helautomatiserade system

 

 

Uppdrag med en avancerad robotcell för helautomatisk plockning och placering av  rör inom medtech-branschen.

I den här applikationen levererade vi 2 styrskåp, PLC & Motionprogrammering med totalt 2 servosystem och 7 stegmotorsystem, Safetyprogram för nödstopp och robotprogram. PLC- och Motionsystemet har en cykeltid på 4ms. Interface med EtherCAT och Ethernet / IP för kommunikation med robot och visionsystem med fyra kameror.

Byte av styrsystem från Siemens S5 till ett Siemens S7-1500-system. Detta var ett nyckelfärdigt projekt för livsmedelsindustrin bestående av kodkonvertering och anpassning. Nytt HMI var tvungen att utvecklas på grund av en mycket gammal HMI utan applikation tillgänglig.

Efter en noggrann planering och granskning av produktionslinjen samt väl förberett arbete, blev det här projektet en framgång och bytet tog mindre än två veckor! Inklusive demontering, installation, anslutning, uppstart och verifiering av testprotokoll.